Αλλαγές Προϊόντων σε Ελλάδα

Η αλλαγή των προϊόντων με κάποια άλλα, επειδή δεν σας έκαναν ή δεν ήταν το νούμερο σας, για την πρώτη φορά είναι δωρεάν. Η αλλαγή των προϊόντων γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε.

 

  • Κάνετε νέα παραγγελία και γράφεται στα σχόλια (αλλαγή).
  • Πληρώνετε μόνο τη διαφορά (αν υπάρχει) του νέου προϊόντος που θα διαλέξετε συν την αντικαταβολή (3€).
  • Γίνεται παραλαβή-παράδοση (χέρι με χέρι) με την συνεργαζόμενη μεταφορική.

Επιστροφές Προϊόντων σε Ελλάδα

Επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε
Μπορείτε να κάνετε επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα χρέωσης είναι 5€

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε προϊόντα που έχουν σε ΕΚΠΤΩΣΗ!

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων ούτε αλλαγές σε κοσμήματα , για λογους υγιεινής.

Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και με τις ετικέτες επάνω. Δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί (εκτός από τη δοκιμή), πλυθεί, σιδερωθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού και πρέπει να συνοδεύεται οπωσδήποτε από την απόδειξη αγοράς.

  • Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων είναι αποκλειστικά δική σας για αυτό και θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.
  • Οι επιστροφές γίνονται με Ελτά Courier ή Speedex χρησιμοποιώντας την δικιά μας διεύθυνση και τα έξοδα επιστροφής είναι στα 5€.
  • Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων μας ενημερώνετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω meil.

 


Επιστροφές Προϊόντων σε Κύπρο

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (10€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (10€) επιβαρύνουν εσάς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής (10€) επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.