Αλλαγές Προϊόντων σε Ελλάδα & Κύπρο

Η αλλαγή των προϊόντων με κάποια άλλο, επειδή δεν σας έκανε ή δεν ήταν το νούμερο σας, για την πρώτη φορά είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο τη διαφορά (αν υπάρχει) του νέου προϊόντος που θα διαλέξετε συν την αντικαταβολή (2€)


Επιστροφές Προϊόντων σε Ελλάδα

Επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε
Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, αλλαγή με άλλο προϊόν, επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού.

Το προϊόν οφείλετε να το επιστρέψετε στην ίδια καλή κατάσταση όπως το παραλάβατε, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης και πρέπει να συνοδεύεται οπωσδήποτε από την απόδειξη αγοράς.

Η εταιρεία μας αφού παραλάβει το προϊόν και εφ’ όσον πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις θα προβεί στην άμεση αλλαγή-αντικατάσταση (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) και αποστολή του νέου προϊόντος. Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και με τις ετικέτες επάνω. Δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί (εκτός από τη δοκιμή), πλυθεί, σιδερωθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων είναι αποκλειστικά δική σας για αυτό και θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.

Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Δεν καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής (Μόνο για ελαττωματικά προϊόντα).

Οι επιστροφές γίνονται με ΕΛΤΑ Courier χρησιμοποιώντας τον δικό μας κωδικό. Και τα έξοδα επιστροφής είναι στα 3€. Για να λάβετε τον κωδικό της εταιρίας μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν δεν υπάρχει άλλο προϊόν για να σας το αντικαταστήσουμε, πιστώνουμε τον λογαριασμό σας στο www.makenzy.gr με το ανάλογο ποσό, για την αγορά νέου προϊόντος με το ίδιο κόστος.


Επιστροφές Προϊόντων σε Κύπρο

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (10€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (10€) επιβαρύνουν εσάς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής (10€) επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.